Záruka na krytiny s použitím topné fólie HEAT DECOR

 Seznam výrobců krytin

Přední výrobci krytin, kteří poskytují záruku na krytiny při jejich pokládce na systém vyhřívání s topnou fólií HEAT DECOR: CLASSEN, WENINGER, DECORA, BOEN, BARLINEK, SWISS KRONO, EGGER, PEG POLI-ECO, BERRY ALLOC.

V letošním roce začal proces verifikace topných fólií HEAT DECOR předními výrobci krytin. Během tohoto procesu se testuje vzájemná instalace topné fólie HEAT DECOR a plovoucích podlah - laminátových plovoucích podlah, vinylových klik systémů a dřevěných vrstvených podlah. Okruh výrobců krytin se bude dále rozšiřovat.

Podmínky záruky 

Podrobnosti záruky naleznete v níže uvedeném přehledu. Při instalaci topné fólie a krytiny je nutno postupovat dle pokynů výrobce Heat Decor a výrobce zvolené krytiny. Při instalaci je nutno klást důraz na použití vhodné termoizolační podložky (např. HD-XPS 300 nebo HD-XPS 700ú, která zajistí stabilitu celého systému. 

 Připravujeme rovněž aplikaci, která Vám usnadní vybrat krytiny vhodné pro topný systém HEAT DECOR v systému pod potěr a v systému pod plovoucí podlahy. 

Možnosti instalace topných fólií Heat Decor

Topné fólie Heat Decor lze instalovat jako:

 

Jsme přímí dovozci topných fólií Heat Decor - navštivte náš eshop

Kromě topných fólií Heat Decor řad HD-G, HD-EPL a HD-PRO nabízíme veškeré příslušenství - konektory, samovulkanizační pásku k izolaci konektorů, kabely s dvojitou izolací, termoizolační podklad HD-XPS300 a HD-XPS 700, LDPE fólie a zemnicí síť. V nabídce máme rovněž potřebné nářadí - lisovací kleště či stahovací kleště

Správnost nainstalované topné fólie si můžete ověřit pomocí měřících přístrojů nebo pomocí termokamerou.

ESHOP: Topné fólie na metry ESHOP: Topné fólie s konektory ESHOP: Topné fólie v sadách